péntek

6 Oldalhalál és egyéb katasztrófák

06. 04.-én arra a kellemes meglepetésre néztem fel az oldalra, hogy egyetlen postom sem elérhető, illetve 10-ből 7 frissítéskor csak hibaüzenetet láttam a képernyőn, amiért mondjuk úgy, újra kellett "raknom" a blog kinézetét, és az oldalak tartalmát. Ezúton elnézést kérek mindenkitől a sok e-mail üzenetért, és egyéb kellemetlenségekért.

Megértéseteket köszönöm!

Értékeld a bejegyzést:
{[['']]}


6 megjegyzés:

Andi írta...

az faxa :/ Nem zavarnak az e-mailek csak hirtelen megörültem az "új" részeknek :)))

Niara írta...

Ha új részek jönnének, már hatalmas neonfotón villogna a hirdetés a fejléc helyén :D

Unknown írta...

Kár a régi designért, de ez is nagyon csúcs. :)) Majd írok Facebookon; elég rég beszéltünk :P
Szuper a blog:))

~Benett~

Niara írta...

Igazából így utólag nem bánom, hogy így alakult, csak rosszkor jött a sok munka az oldallal. De nagyon kellett már nekem még egy sidebar :)
Aranyos vagy, mint mindig, de jelenleg nem vagyok facebookon. Deaktiváltam a profilomat úgy két hónapja, ami először csak ideiglenes szünetnek tűnt - tervezett egy-két napra -, de aztán a végtelen idő, amit fb helyett írásra szánhatok, túl csábító volt ahhoz, hogy visszaállítsam :)

Unknown írta...

Megértelek, mert a Facebook az én időmből is sokat elrabol, de ott vannak a barátaim, akikkel mindennap nem találkozhatom, csak ezért vagyok fent. :P Ez azt jelenti, hogy minden Facebookos oldala - a hivatalos oldalaid a regényeidhez, stb - mind megszűntek, már nem elérhetőek? :) Amúgy egy kérdés: ide a blogodba bal oldalt hogy csináltad az Ask.fm-es modult? :) Tudnál segíteni? :) Nagyon megköszönném! :D

Niara írta...

Az Ask.fm az oldalon kínál beágyazási lehetőséget.

Én is így vagyok a barátaimmal. Amikor leléptem, hogy kipróbáljam, mégis, milyen az élet FB-nélkül, még azelőtt meg lett bombázva a mogilom, és a gtalkom, hogy el tudtam volna küldeni nekik az sms-eket, amiben tudattam volna velük, hogy helló, nyugi, ettől még élek! :) Volt, aki Tibinek írt levelet, hogy mi van a Niával :D Édesek voltak, és jó érzés volt, hogy megértik és támogatnak. Így biztos vagyok abban is, hogy amikor befejezem a regényemet, és visszaállítom a profilomat ők ugyan úgy itt lesznek velem :)
A regényes oldalaim az fb-n megmaradtak, és a csoportom is tovább üzemel. A barátnőm lett az admin, de a deaktiválás nem foszt meg a hírlevelektől, így mindig tudom, ha mozgás van az oldalon, és szükség esetén bármikor beléphetek. A GAppot viszont Tibi viszi :) Élvezi, és szereti, bár a régmult botrányok miatt sajnos már nem ugyan az a szelleme, mint szerettem volna. De mind egy :D

Megjegyzés küldése