hétfő

0 Egy kis részlet :)

Kedves Olvasóim és Látogatók! :)

Amint azt észrevettétek, az elmúlt egy évben inkább visszafogottan folytattam "írói tevékenységem", vagyis az oldal nem frissült, jelenleg nincs online regényem, amit nyilvánossá tehetek, vagy folytatásokban közölhetnék, mint annak idején az Árny és Fényt. Nem olyan régen megosztottam egy amolyan helyzetjelentés félét, így arról nem is regélnék, miért tűntem el, csupán szeretnék valamit mutatni nektek a most készülő regényemből :)
Ahogy azt az infó is mutatja, ez kicsit más, mint az eddigiek, hiszen nem fantasy, nem más világokat, vagy különös lényeket mutat be, hanem egy kamaszlány életének azon szakaszát, amikor rá kell döbbennie, hogy az életben vannak fontosabb dolgok is a népszerűségnél, felesleges megjátszania magát mások kedvéért, és a suli legjobb pasijával járni nem dicsőség - főleg, ha a srác egy tajparaszt, és ahogy Ingi szokta mondani, egy serpenyővel agyon kéne csapni :)
Fülszöveg:

Rabe Dawson élete tökéletes.  Vagy mégsem?  Mindene megvan, amire egy korabeli lány vágyhat - szépség, karrier, remek család, egy szuper báty, kocsi, barátok és még az iskola legjobb fiújával is jár. Rabe mindenkivel kedves, és a diáktanács elnökeként türelmesen meghallgatja kortársai problémáit, de vannak emberek, akikkel csak az interneten hajlandó barátkozni. Ők nem tartoznak abba a fényűző körbe, ami Rebeccat körülveszi. Életének egyik része az iskolában, a jövője tervezésével zajlik, másik része pedig egy közösségi oldalon játszódik, ahol a lájkok száma és a kommentekre sokasága meghatározza a Millwokes gimi mindennapjait. Rabe elégedett önmagával, büszke arra, hogy megfelelhet édesapja szigorú elvárásainak, és az életét egész addig tökéletesnek érzi, míg fel nem bukkan egy barna szemű fiú, aki szokatlan egyéniségével megmutatja neki, hogy az élet nem csak a monitoron zajlik, és hogy a jelen elrepül a feje felett, ha folyton a jövőjén gondolkodik.
  Mire Rabe rájön, hogy céljai sekélyesek, és az igazi boldogság végig a közelében volt, már nem jut más számára Danie Milton oldalán, csak néhány, rövidke esőnap, amelyek egész hátralévő életében mély nyomot hagynak.

Műfaj: Dramedy
Ajánlott: 16 évtől

(Bővebben: Ismertető)

Bár az első fejezet nem lesz eget rengető, ezt az aprócska morzsát mégis meg szeretném osztani veletek. :) Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket, mert ez nekem fontos! :)


A részletet ide kattintva tekintheted meg!

Jó olvasást kívánok!

Millió puszi: N. S.

Értékeld a bejegyzést:
{[['']]}


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése