péntek

0 Esőnapok - Ismertető


Sziasztok:)

Átfutva a jegyzeteimet, végignéztem, mivel tartozom még nektek az oldalon.

Pár hónapja szóba került az új regényem, melyen jelenleg is lázasan dolgozom. Sokan pont emiatt a könyv miatt léptek be ebbe a facebook csoportba, egyesek már hallottak róla a VIP blogomon, ahol a hozzá fűződő érzelmi szálakat sem tagadom, mások látták a videó bemutatót, illetve vannak olyanok is, akik részletet csikartak ki belőlem.
Ezt a postot most erre a regényre szeretném szánni:)
Feltettem az oldalra az Esőnapok ismertetőjét, melyben nem csak fülszöveggel (amit tudjuk, hogy egy író nem tud rendesen megírni a saját könyvértől :))) ), hanem egy személyes résszel is találkozhattok.
A könyv igen közel áll hozzám, így ez egy fontos pillanat nekem :)
Miközben a javításait végzem, folyamatosan arra a hosszú listára gondolok, amelyen azok neve szerepel, akiknek köszönetet kell mondanom a megszületéséért.

Szerettem volna egy lényeges részt kiragadni az Esőnapokból, amivel útjára bocsáthatnám az ismertetőt, de igazából nem tudom, melyik lenne a megfelelő. A két legfontosabb tételmondat szerepel az infóban, illetve a videóban, így inkább abból a jelenetből mutatok nektek, ahol jelenleg tartok a javításban. És ez az első részlet, amit megosztok veletek belőle :) Itt találod!


Az oldalamon lévő Nézd meg, hol tartok menüpontban követni tudjátok, melyik fejezetnél tartok a javításban:)


Érezzétek jól magatokat, és további szép estét kívánok:)


http://nstanfire-lightnshadow.blogspot.hu/p/esonapok.html





Értékeld a bejegyzést:
{[['']]}


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése